6 de jul. 2010

No hi ha gangues masculines

Escriure textos així fa que no puguis fugir de la generalització. Per tant, conscients d'això cal dir que cada cas és concret, però que es poden trobar estereotips. Sabent que no seré precís amb la realitat i amb ganes de provocar, ho escric igualment.

Les rebaixes tenen un no sé què que atrau a les dones. Aquest dilluns crec que de cada 100 persones només n'hi havia 13 que érem homes. La resta tot dones. La imatge que podria resumir el text és un grup de tres noies amb, com a mínim, tres bosses de roba cadascuna. I és que per les dones les rebaixes són com la xocolata. No s'hi poden resistir. Des del meu punt de vista esbiaixat, crec que quan van de rebaixes se senten, com diria en Carlos Baute a Elígeme (sí, un programa cutre, però que em van xopar fa un any amb la cama enguixada), "divinas".

Per a les dones hi ha multitud de botigues, de totes les marques, cadenes i franquícies. Per als homes quatre o cinc cadenes. Això ja és indicatiu.

Anant de rebaixes una experiència realment diferent és, com he fet jo, entrar en una botiga de roba interior femenina. Sí ho he de reconèixer: estava més fora de joc que un peix en terra ferma. Cal dir que hi ha calces per 3 euros o menys. Una autèntica ganga!!!!

Em vaig sentir més observat que un elefant en un zoo i temptat d'apropar-me als vestidors. Per justificar-me he de dir que acompanyava les meves germanes i que era l'únic noi a la botiga. Mentre agafava apunts per aquest escrit, vaig notar la presència d'algú al meu costat. I no podia ser ningú més que el segurata que em fotia un marcatge a l'home. No sé si es pensava que robaria uns sostenidors o un tanga de tigre per al meu ús personal.

Les rebaixes, en definitiva, em fan arribar a la conclusió que els homes som secundaris per a les dones. Entre una ganga de roba i un home, triarien la primera peça. La segona, sovint no les fa sentir "divinas", a vegades fa més nosa que un abric a l'estiu, i mai arribarà a ser una ganga. Tot i que sempre hi ha excepcions ;D

Avui no hi ha paraules (si no en tinc no cal forçar) ni àudio.

1 comentari: