29 de juny 2010

Hi ha dies en què un gira la vista


La vida està plena de sorpreses. El dia més inesperat, més gris, més rutinari... va i coneixes una persona interessant. No hi ha avisos previs. No et deixen fer preparatoris, pensar una introducció, una frase genial o un pròleg captivant. Simplement, succeeix així i les teves úniques cartes de presentació són un mateix, sense màscares.

Sovint em diuen que sóc idealista o, fins i tot, un pèl romàntic. Però potser és que, més aviat, sóc optimista i nostàlgic.

Hi ha dies en què gires la vista cap enrere, fas cert balanç i t'adones que coneixes persones força interessants. Bona gent, podríem dir-ne. Persones que, sense demanar permís, han entrat en la teva vida, s'han fet un lloc en el teu cor i, a més, se l'han decorat per fer-hi estada. A vegades les has conegut per pura casualitat, per ser en aquell moment precís en aquell lloc determinat. Persones que no saps perquè, però des del primer moment veus que són de fiar, que són honestes, transparents...

Hi ha dies en què un gira la vista cap enrere i voldria immortalitzar aquesta imatge que veu i, si de cas, encabir-hi més persones futures. Sempre sumar.

Hi ha dies en què un gira la vista cap enrere i no es penedeix de res. Ni d'haver donat molt de si mateix. Perquè, en el fons, un sempre ha preferit més donar que rebre. Encara que donar només fos un petit somriure o un gran plor de rialles.

Paraula del dia: sojornar (estar-se en un lloc un cert temps, habitar).

L'àudio proposat és d'una pàgina que he descobert on es pengen videoclips de diferents grups alternatius gravats a l'aire lliure i una sola seqüència i molta qualitat. La web és http://www.blogotheque.net/ (apartat Les concerts a emporter o Take away shows). I us penjo el de la cançó Espiritu santo de Delafé y las flores Azules.




Delafé y Las Flores Azules Espiritu Santo A 'BlackXs Live Sound' Take Away Show from La Blogotheque on Vimeo.

1 comentari:

  1. En un d'aquells meravellosos dies que t'encanta ser dona... amb el teu blog no he plorat de miracle!!!

    ResponElimina